Kelda Exotisk sås - Tikka Masala


Via Smartson fick jag möjlighet att testa en av Keldas nya exotiska såser. Valet föll på Tikka Masala.
Jag strimlade lite kycklingfilé och stekte i smör tills den var klar och hällde sedan på såsen och lät allt bli varmt. Sedan serverades det tillsammans med jasminris, en morotssallad (rivna morötter med bland annat pressad vitlök, vinäger, olja, peppar, salt och lite socker) och en tomat- och fetaostsallad (cocktailtomater och fetaost som "marineras" i bland annat balsamvinäger, lite olja, Ranch salladskrydda (från Borgeby kryddgård)). En klick med gräddfil rundade av maten bra och "svalkade" lite.
Så vad tyckte vi då? Jag tyckte att det var helt okej, men sambon var lite mer tveksam. Så sammantaget blir det väl en 3a i betyg, av 5 möjliga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0